Ben jij die commerciële ordermanager met ambitie?


Blink jij uit in het uitwerken en begeleiden van orders? Ben jij klantgericht? Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Bij Drukkerij Rijser willen wij graag het team versterken met een gemotiveerde ordermanager.
Als commercieel ordermanager ben je het 1e aanspreekpunt voor onze relaties. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, invoering en begeleiding van orders van binnenkomst t/m financiële verwerking. Je adviseert, beantwoordt vragen, bewaakt de orders en bent de spil tussen klant en productie. Je bent klantgericht en wil geen 9-5 baan maar juist flexibiliteit.

Kortom, je ontzorgt de klanten volledig!

Over Rijser
Drukkerij Rijser bestaat ruim 80 jaar en is sinds jaar en dag gevestigd in Purmerend. Met 20 medewerkers leveren wij kwalitatieve grafische producties. Rijser staat voor Grafische Communicatie. Dat wil zeggen dat wij prachtig drukwerk verzorgen, kritisch met onze klanten meedenken en -kijken en daarnaast ook compleet projectmanagement, handling en fullfilment bieden.

Wij staan bekend om onze hoge kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid, vooral in technisch complexe producties. De slagvaardigheid en spankracht van onze organisatie is hoog, waardoor korte doorlooptijden worden gerealiseerd.

Drukkerij Rijser heeft alle faciliteiten van vormgeving, print, offsetdruk, afwerking, fullfilment en voorraadbeheer in eigen huis.

Wat verwachten wij?
✓   Je bent stressbestendig en kunt werken onder tijdsdruk
✓   Je bent communicatief sterk en beschikt over een zelfstandige, proactieve, klant- en servicegerichte werkhouding
✓   Technisch inzicht en creatief in oplossingen
✓   Je bent een teamplayer
✓  Een accurate manier van werken
✓   Goede mondelinge en schriftelijke communicatie
✓  Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat wij bieden
Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team binnen een professionele en dynamische werkomgeving. Wij bieden je een informele werksfeer, een vertrouwde omgeving en de prettige sfeer van het familiebedrijf en geven ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Herken je jezelf in de functieomschrijving en heb je belangstelling?
Reageer op deze vacature met jouw motivatie en CV. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Rijser, 0299-451020 of martijn@rijser.nl