DE LIEFDE VOOR

DRUKWERK

zit in onze genen. Wij gaan voor het mooiste resultaat, maar houden daarbij wel oog voor de praktische kant van de zaak.

STATE OF THE ART

MACHINEPARK

Wij produceren op een modern machinepark en hebben daarbij bewust gekozen voor het middenformaat van 50x70 cm. Met dat formaat kun je vrijwel alle kanten op: grote en kleinere oplages kun je efficiënt oppakken. Wij beschikken over een up-to-date Heidelberg machinepark en zijn in de loop der tijd geëvolueerd van drukwerkspecialist naar adviseur eindresultaat.
KLEURRIJK

PMS OF FULL COLOUR

Wij houden van kleur, dat zal u niets verbazen. Uiteraard drukken wij veel in CMYK ofwel full colour, daarnaast zijn wij specialist in het drukken van PMS kleuren. Op de Speedmaster 74/5 CD kunnen wij naast het drukken in CMYK in dezelfde drukgang een vijfde kleur meedrukken. Wij zijn onder andere specialist in het drukken van huisstijlen, omdat wij beschikken over twee Heidelberg Speedmasters die standaard drukken in twee kleuren. PMS kleuren zorgen ervoor dat uw drukwerk kleurtechnisch onderscheidend is. Bestaat uw huisstijl uit twee kleuren, waarom dan full colour opbouwen? Drukken in pms-kleuren zorgt voor een uitstraling die uw organisatie onderscheidt van de rest. “You never get a second chance to make a first impression!”
UNIEKE TOUCH

NABEWERKING

Grafische afwerking verrichten wij deels in eigen huis. Op onze Heidelberg cilinder kunnen wij rillen, stansen, foliedrukken en pregen. Mappen, rillijnen maar ook technische complexe stansvormen zien wij als een uitdaging. Doordat wij dit zelf doen, blijven wij gedurende het hele proces scherp op efficiency en kostenbeheersing.
ZORGELOOS

VOORRAADBEHEER

Wij kunnen voorzien in het beheer van uw totale papiervoorraad. Via een eigen inlogcode op onze internetsite krijgt u een up-to-date overzicht. Daarmee brengt u niet alleen de bewaking van het drukwerk naar een hoger niveau, maar het betreft ook een daadwerkelijke kostenbeheersing. Wij kunnen uw voorraad in geheel Nederland binnen 24 uur op elke gewenste locatie laten bezorgen.

PRODUCTEN

MACHINEPARK

Wij produceren op een modern machinepark en hebben daarbij bewust gekozen voor het middenformaat 50×70.

Speedmaster 74/5 CD

Speedmaster 74/2

Speedmaster 52/2

PRINTWERK

Brochures
Visitekaartjes
Briefpapier
Periodieken
Verpakkingen
Stickers
Boeken
Posters

SPOEDOPDRACHT?

Daar draaien we bij Rijser onze hand niet voor om. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen.

Bel direct: 0299 451 020
of vraag een offerte aan.

CERTIFICERINGEN

Als modern bedrijf is onze visie ook gericht op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op meerdere punten proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

OVERTUIGD VAN ONZE DIENSTVERLENING?

Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

VRAAG OFFERTE AAN VRIJBLIJVEND GESPREK