INDRUKWEKKEND DRUKWERK

 

 

 

 

Afgelopen februari hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe digitale drukpers: de AccurioPress C3080 van KonicaMinolta. Consistente kleurkwaliteit, uitgebreide keuze materialen en dikte (t/m 400 grs.) en de mogelijkheid tot het digitaal drukken tot 120 cm, was doorslaggevend voor deze keuze. Hiermee voegen wij een extra digitale productiemachine toe aan ons reeds bestaand assortiment mogelijkheden.

Brochures, individuele mailings, folders, flyers, fotokalenders, warm gelijmde, met draad gestikte of ingebonden boeken, documentatie op aanvraag kan perfect worden geproduceerd op deze nieuwe printstraat. In deze nieuwe digitale drukpers worden snelle kleurenproducties gecombineerd met een uitgebreide reeks professionele, geïntegreerde afwerkingsfaciliteiten. De AccurioPress markeert met verbazingwekkende mogelijkheden en absoluut consistente printkwaliteit het begin van een nieuw tijdperk van superieure kleurproductie.

Uniek is de mogelijk om banners (stroken papier) tot een lengte van 120 cm lang, dubbelzijdig digitaal te drukken tot een maximaal gramgewicht van 250 gram. Kleine oplage in superieure kwaliteit behoort vanaf heden tot de mogelijkheid.

Deze onderscheidende aspecten en unieke mogelijkheden, waren voor Rijser doorslaggevend in de keuze. “Onze klanten zijn gewend dat wij oplossingsgericht meedenken, met veel oog voor kwaliteit en technische mogelijkheden, krijgen wij steeds vaker specifieke vraag naar digitale drukwerk”!