PAPERWISE

Geloof jij net als wij in een circulaire economie waar afvalstoffen weer grondstoffen worden?
Wil jij de ecologische voetafdruk van jouw drukwerk en verpakkingen verkleinen?
Wil jij meehelpen landbouwafval een 2e leven te geven, daarmee verspilling van waardevolle grondstoffen tegengaan en bijdragen aan sociaal verantwoord ondernemen?

Kies er dan voor om PaperWise in te zetten als nieuwe generatie milieuvriendelijk, duurzaam en sociaal verantwoord papier en karton voor al jouw duurzame drukwerk, verpakkingen en kantoorbenodigdheden.

PaperWise papier en karton heeft een zeer lage milieu-impact en is duurzaam, sociaal verantwoord, eco en recyclebaar.
Op aarde leven zo’n 7 miljard mensen. Voor onze voedselvoorziening verbouwen we steeds meer planten en gewassen. De voedingsindustrie gebruikt daar maar een klein gedeelte van: doorgaans alleen de zaden, vruchten, wortels en sappen. Concreet betekent dit dat slechts 15 tot 20 procent van de ruim 16.500 miljard kilogram landbouwproducten gebruikt wordt als voedsel. Miljarden tonnen agrarisch restmateriaal, oftewel landbouwafval, blijven over.

PaperWise kan tot wel 7x recycled worden en daarna kan het altijd nog verbrand worden voor energie opwekking of nog beter: middels vergisting omzetten tot biogas en compost, dan hebben we energie en mest uit een product gemaakt van een reststof. PaperWise wit papier bestaat voor >85% uit landbouwafval en naturel bruin al uit 100% landbouwafval. En aangezien PaperWise voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, is er geen enkele reden meer om niet over te stappen op papier van landbouwafval.Druk jouw duurzame drukwerk op PaperWise papier en karton en geef landbouwafval een tweede leven! PaperWise papier en karton wordt gebruikt voor maatschappelijk verantwoorde jaarverslagen, duurzame relatiemagazines, eco brochures met bio producten, eco ansichtkaarten, milieuvriendelijke visitekaartjes. Ook voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen is PaperWise jouw duurzame partner. Kies voor PaperWise eco karton om er jouw vouwkartonnen productverpakkingen van te laten maken.