Over Rijser

Mooi drukwerk voor een eerlijke prijs: dat is ons dagelijkse credo. Wij geloven in de kracht van mooi drukwerk: het ultieme visitekaartje van een onderneming. En een eerlijke, transparante prijs hoort daar ook bij. Eerlijk naar alle partijen toe, wel te verstaan. Naar onze klanten in de eerste plaats, maar ook naar onze leveranciers, onze medewerkers, onze partners.

Onze slogan is luisteren, meedenken, realiseren. Heel bewust in die volgorde. Wij zijn ervan overtuigd dat we door goed te luisteren naar uw wensen, door met u mee te denken, we uw beleving veel beter ervaren en zo een optimale oplossing kunnen realiseren. Een oplossing waarbij niet direct onze producten centraal staan, maar één waarbij we ook andere factoren als voorraadbeheer, kostenbeheersing en distributie mee kunnen nemen. Wij leveren van document tot deurmat en alles daartussen.

Bij Rijser werken 20 mensen. Annet Rijser en Martijn Rijser namen het bedrijf in 2005 over van hun ouders Dick en Ria, die het zelf in 1975 hadden overgenomen van hun (schoon)vader Simon. Simon Rijser richtte Drukkerij Rijser op in 1939.