Historie

In 1939 begon Simon Rijser in de binnenstad van Purmerend Drukkerij Rijser. Het bedrijf specialiseerde zich tot boekdrukkerij en produceerde voornamelijk handelsdrukwerk. In 1975 stapte zoon Dick Rijser in het bedrijf. Samen met zijn vrouw Ria moderniseerde hij het bedrijf tot offsetdrukkerij. Ze boorden een bredere markt aan waaronder veel reclamebureaus en bedrijven met een eigen communicatieafdeling. Veel daarvan zijn nog steeds klant.

Van de Oude Vismarkt via de Weerwal in de binnenstad naar het huidige pand aan Netwerk 126 op de Baanstee-Oost. Een overzichtelijk en modern pand met volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. Want sinds 2005 staat de derde generatie aan het roer.

Martijn Rijser heeft  de afgelopen 15 jaar heel wat innovaties doorgevoerd. Digitaal drukwerk, meer focus op ontwerp en totaalconcepten. De conventionele grafische markt staat onder druk, maar met de omarming van nieuwe technieken en een brede blik op communicatie ziet Martijn Rijser het als een uitdaging om het merk Rijser verder uit te bouwen.

Drukkerij Rijser is nu Rijser Studio Print Druk.