De kracht van
Print

vertaald zich niet alleen in het produceren van kleine oplages, maar ook de intensiteit van de kleuren en het gebruik van verschillende soorten papier, staan hierbij hoog in het vaandel.

Meer informatie
digitaal

HP Indigo

De ontwikkelingen in digitaal drukken gaan razendsnel. Wij volgen die ontwikkelingen op de voet. Met de HewlettPackard Indigo bieden we de absolute top in digitaal drukwerk. Ook in print blijven wij namelijk kritisch op het eindresultaat.

studio 1
elke print anders

Variabele data

Bij toepassing van Variabel Data Printen stuurt een database het printproces aan. Hierdoor kan een document naast eenvoudige NAW-gegevens, vooral ook voorzien worden van beeld- en tekstmateriaal dat volledig op de ontvanger is toegespitst. Sterker nog, uw volledige brochure, catalogus of folder kan dynamisch worden gegenereerd. Onze HP Indigo en Heidelberg Linoprint kunnen in dezelfde run uw drukwerk naast full colour printen ook direct personaliseren.

studio 1
omslagpunt

Digitaal of offset

Het kwaliteitsverschil tussen digitaal of offset drukwerk was jarenlang heel goed waarneembaar. Tot enkele jaren terug gaf offset druk veel strakkere afdrukken. Met de allernieuwste digitale drukpersen is het verschil nog maar nauwelijks zichtbaar. Ook het verschil in te gebruiken papiersoorten is vrijwel geen reden om niet digitaal te drukken.

Het grootste verschil tussen digitaal en offset drukken zit nog steeds in de prijs. De variabele kosten van digitaal drukken liggen hoger waardoor bij hogere oplage (vanaf zo'n 500 stuks) nog steeds voor offset drukwerk wordt gekozen. Het digitale drukwerk is vaak wel veel sneller te realiseren en voor spoedopdrachten zal digitaal drukwerk dus al snel de beste keuze zijn. Voor grotere oplagen zal het veel voordeliger zijn om voor offset drukwerk te kiezen.

studio 1

Producten

Machinepark

Wij produceren op een modern machinepark met een maximaal formaat van 32 x 1200 cm.

  • HP Indigo 5900
  • Konica Minolta AccurioPress C3080

Printwerk

  • Brochures
  • Visitekaartjes
  • Mailings
  • Enveloppen
  • Variabele data
  • Proeven
  • POS materialen

Spoedopdracht?

Daar draaien we bij Rijser onze hand niet voor om. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen.

Bel direct: 0299 451 020
of vraag een offerte aan.

Certificeringen

Als modern bedrijf is onze visie ook gericht op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op meerdere punten proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

fsc logoduurzaam grafisch noord-holland

Overtuigd van onze dienstverlening?

Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag offerte aan Vrijblijvend gesprek