DE KRACHT VAN

PRINT

vertaald zich niet alleen in het produceren van kleine oplages, maar ook de intensiteit van de kleuren en het gebruik van verschillende soorten papier, staan hierbij hoog in het vaandel.

DIGITAAL

HP INDIGO

De ontwikkelingen in digitaal drukken gaan razendsnel. Wij volgen die ontwikkelingen op de voet. Met de HewlettPackard Indigo bieden we de absolute top in digitaal drukwerk. Ook in print blijven wij namelijk kritisch op het eindresultaat.
ELKE PRINT ANDERS

VARIABELE DATA

Technisch naar de vormgeving van een document kijken, teksten in laten lopen, jaarverslagen opmaken, dit zijn nog maar een aantal disciplines waar onze DTP’ers ijzersterk in zijn! Veelal ligt er al een communicatieplan, schets of zijn er concrete ideeën, maar ontbreekt de tijd en kennis om dit tot uitvoering te brengen. Elke document wordt nauwkeurig onder de loep genomen, met als doel uw drukwerk, advertentie of huisstijl er perfect uit te laten zien.
OMSLAGPUNT

DIGITAAL OF OFFSET

Bij toepassing van Variabel Data Printen stuurt een database het printproces aan. Hierdoor kan een document naast eenvoudige NAW-gegevens, vooral ook voorzien worden van beeld- en tekstmateriaal dat volledig op de ontvanger is toegespitst. Sterker nog, uw volledige brochure, catalogus of folder kan dynamisch worden gegenereerd. Variabel Data Printing is naast het personaliseren van drukwerk op meerdere manieren inzetbaar. Vrijwel alle gegevens uit uw CRM-systeem kunnen verwerkt worden om uw boodschap volledig af te stemmen op de behoefte van de individuele klant.
ZEKERHEID

GECERTIFICEERDE PROEVEN

Materiaal dat we kant-en-klaar krijgen aangeleverd drukken wij niet zonder meer. Wij beoordelen alles op kleur en andere relevante details en kunnen bovendien hoogwaardige digitale kleurproeven maken. Hiervoor beschikken wij over een Epson SuceColor P7000 Spectro, een ISO gecertificeerde printer waarbij de kleurproeven op Fogra-gecertificeerd papier worden gemaakt, zowel op coated als uncoated papier. De maximumbreedte van een kleurproef is 594 mm en de lengte is praktisch onbegrensd.

PRODUCTEN

MACHINEPARK

Wij produceren op een modern machinepark met een maximaal formaat van 32 x 1200 cm.

HP Indigo 5900
Konica Minolta AccurioPress C3080

PRINTWERK

Brochures
Visitekaartjes
Mailings
Enveloppen
Variabele data
Proeven
POS materialen

SPOEDOPDRACHT?

Daar draaien we bij Rijser onze hand niet voor om. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen.

Bel direct: 0299 451 020
of vraag een offerte aan.

CERTIFICERINGEN

Als modern bedrijf is onze visie ook gericht op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op meerdere punten proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

OVERTUIGD VAN ONZE DIENSTVERLENING?

Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

VRAAG OFFERTE AAN VRIJBLIJVEND GESPREK