DE EXPERTS VAN ONZE

STUDIO

ondersteunen graag vormgevers bij het uitwerken van hun ideeën, bovendien krijgen zij energie van het maken van jaarverslagen of andere technische DTP-werkzaamheden.

IN ELKE FASE

CREATIVITEIT

Van een ruwe schets tot een globaal idee. Onze vormgevers hebben veel passie voor het uitwerken van een concept wat kan leiden tot een huisstijl of onderdeel van uw campagne. Buiten de lijntjes kleuren, of tot een concreet ontwerp komen, brainstormen, of gericht aan de slag gaan op basis van een concrete briefing? Wij helpen u er heel graag mee, zo lang het maar draait om het spel tussen kleuren, beeld en lettertypes.
TECHNIEK

DTP

Technisch naar de vormgeving van een document kijken, teksten in laten lopen, jaarverslagen opmaken, dit zijn nog maar een aantal disciplines waar onze DTP’ers ijzersterk in zijn! Veelal ligt er al een communicatieplan, schets of zijn er concrete ideeën, maar ontbreekt de tijd en kennis om dit tot uitvoering te brengen. Elke document wordt nauwkeurig onder de loep genomen, met als doel uw drukwerk, advertentie of huisstijl er perfect uit te laten zien.
DATABASE DRIVEN

VARIABELE DATA

Bij toepassing van Variabel Data Printen stuurt een database het printproces aan. Hierdoor kan een document naast eenvoudige NAW-gegevens, vooral ook voorzien worden van beeld- en tekstmateriaal dat volledig op de ontvanger is toegespitst. Sterker nog, uw volledige brochure, catalogus of folder kan dynamisch worden gegenereerd. Variabel Data Printing is naast het personaliseren van drukwerk op meerdere manieren inzetbaar. Vrijwel alle gegevens uit uw CRM-systeem kunnen verwerkt worden om uw boodschap volledig af te stemmen op de behoefte van de individuele klant.
ZEKERHEID

GECERTIFICEERDE PROEVEN

Materiaal dat we kant-en-klaar krijgen aangeleverd drukken wij niet zonder meer. Wij beoordelen alles op kleur en andere relevante details en kunnen bovendien hoogwaardige digitale kleurproeven maken. Hiervoor beschikken wij over een Epson SuceColor P7000 Spectro, een ISO gecertificeerde printer waarbij de kleurproeven op Fogra-gecertificeerd papier worden gemaakt, zowel op coated als uncoated papier. De maximumbreedte van een kleurproef is 594 mm en de lengte is praktisch onbegrensd.

PRODUCTEN

HARD- EN SOFTWARE

Wij werken met de nieuwste systemen van Apple in combinatie met Adobe Creative Suite.

DIENSTEN

Logo ontwerp
Opmaak
Huisstijl ontwerp
Brochure ontwerp
Verpakkingen
Kleurproeven
VDP templates
Bestandscontroles

SPOEDOPDRACHT?

Daar draaien we bij Rijser onze hand niet voor om. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen.

Bel direct: 0299 451 020
of vraag een offerte aan.

CERTIFICERINGEN

Als modern bedrijf is onze visie ook gericht op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op meerdere punten proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

OVERTUIGD VAN ONZE DIENSTVERLENING?

Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

VRAAG OFFERTE AAN VRIJBLIJVEND GESPREK