Studio

Een creatieve blik

Creativiteit en doeltreffendheid lopen als een rode draad door onze studio. Wij verzorgen de complete vormgeving van uw drukwerk, van logo tot huisstijl. Of we verwerken uw huidige huisstijl mooi en effectief in jaarverslagen, brochures, flyers of bijvoorbeeld advertenties. Daarbij zijn we heel kritisch op het eindresultaat: wij willen er zeker van zijn dat het er piekfijn uit ziet. Uw drukwerk is uw visitekaartje!

Goede balans

Tegelijkertijd denken wij ook op praktisch vlak met u mee: mooi moet uiteraard wel gewoon betaalbaar blijven. Omdat onze vormgevers zo dicht op het drukproces zitten, houden ze bij het ontwerpen al rekening met de productie. In drukwerk zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, dan is het goed om de balans tussen prijs en effectiviteit niet uit het oog te verliezen.

studio 1

Gecertificeerde proeven

Materiaal dat we kant-en-klaar krijgen aangeleverd drukken wij niet zonder meer. We beoordelen alles op kleur en andere relevante details. Waar vroeger de lithograaf de laatste check uitvoerde, werken we nu volgens een gecertificeerd proevensysteem. De controles gaan altijd over meerdere schijven.

studio 1

Hard- en software

Wij werken met de nieuwste systemen van Apple in combinatie met Adobe Creative Suite.

Diensten

  • Logo ontwerp
  • Opmaak
  • Huisstijl ontwerp
  • Brochure ontwerp
  • Verpakkingen
  • Kleurproeven
  • VDP templates
  • Bestandscontroles

Spoedopdracht?

Daar draaien we bij Rijser onze hand niet voor om. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en wij gaan kijken wat we voor u kunnen doen.

Bel direct: 0299 451 020
of vraag een offerte aan.

Certificeringen

Als modern bedrijf is onze visie ook gericht op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op meerdere punten proberen wij ons steentje bij te dragen aan de maatschappij.

fsc logoduurzaam grafisch noord-holland

Overtuigd van onze dienstverlening?

Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag offerte aan Vrijblijvend gesprek